ВАЖНО

Местни избори 2019 - на 27 октомври

Изображение
Местните избори за общински съветници и кмет ще бъдат проведени на 27 октомври 2019 година.

Валери Симеонов в Перник: Аз съм човек на действието – вие ме познавате


Валери Симеонов в Перник: Аз съм човек на действието – вие ме познавате

Верен на слогана „Вместо думи – действия” лидерът на НФСБ Валери Симеонов представи пред хората в Перник тази вечер свършеното от него като вицепремиер и депутат, както и от народните представители на НФСБ. „Както казах преди малко в предаването „Лице в лице” по Btv, когато един човек се представя пред избирателите си – той трябва да се представи със свършеното, а не с думичката „ще””, подчерта Валери Симеонов.
Той беше категоричен, че в Европейския парламент трябва да бъдат избрани български представители, които вършат работа. А Национален фронт за спасение на България е партията, която доказа, че работи, вместо да говори, подчерта Валери Симеонов.
„Това е партията, която много не приказва, но без нея нямаше да има ограда по границата с Турция, без нея нямаше да има ред по Черноморието и зимните курорти – имам предвид строяването на групировките в три редици и принуждаването им да спазват Закона за шума”, посочи пред хората в Перник Валери Симеонов. Той припомни, че след неговата намеса и тази на НФСБ дребният и среден български бизнес, заплашен от унищожение, е получил защита. „Като се започне от производителите на домашна ракия, търговците на горива от малките бензиностанции, стигне се до търговците, които реализират програмата „Плод и мляко”, заплашени да бъдат ликвидирани от големите акули в бранша”, каза Валери Симеонов. „Ние, от НФСБ, сме хората, които променихме Закона за арендата, така че да не е възможно подписването на фалшиви договори”, даде пример още лидерът на НФСБ.
Валери Симеонов припомни свършеното от него като вицепремиер и това на депутатите от НФСБ за изграждане на втори лифт в Банско. „Тъй като ски зоната в Банско осигурява поминъка на половината Благоевградска област”, подчерта той.
Не на последно място водачът на листата на родолюбивата коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” подчерта действията на  НФСБ за това в българския парламент днес да няма втора турска партия – ДОСТ.
         Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с № 1 в бюлетината.