ВАЖНО

Местни избори 2019 - на 27 октомври

Изображение
Местните избори за общински съветници и кмет ще бъдат проведени на 27 октомври 2019 година.

Борис Ячев: Валери Симеонов – човекът, който изгони лицемерието от българската политика

„Ние сме един отбор. Съмишленици. Не просто съпартийци”. Това заяви зам.-председателят на НФСБ и депутат от патриотичната формация Борис Ячев при представянето на кандидатите на Коалиция „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” в х-в „Интерконтинентал” в София.

Той представи кандидатите като патриоти прагматици, като хора, здраво стъпили на земята си и доказали се в работата си. Като хора на действията – не на празните приказки. Какъвто е и водачът на листата Валери Симеонов. Ето какво каза още Борис Ячев:

„Валери Симеонов е човекът, който изгони лицемерието от българската политика. Политикът, който винаги казва истината – дори и когато тя не е приятна за някого. Политикът, който наложи прямият изказ.

И понеже Валери Симеонов е човек, който борави с факти, а не с празни думи, ще кажа:

Той е вицепремиерът, благодарение на когото България, първа в ЕС изгради ограда за спиране на мигрантския поток.

Той е политикът, благодарение на когото цената на тока остана непроменена през последните пет години.

Той е лидерът на политическата сила, благодарение на когото доходите на 824 000 пенсионери се повишиха. Макар и не в размерите, които искахме, ако НФСБ и патриотите имаха по-голямо мнозинство в Парламента.

Той е вицепремиерът, който пръв повдигна темата за фалшивите ТЕЛК-ове и започна кардинална реформа в системата.

Той е политикът, който единствен се опълчи на олигарсите.

Той е вицепремиерът, който се опълчи на мутрите по Черноморието и който въведе ред – за да станат курортите ни място за почивка.

Той е политикът, който показа - не на хартия и със стратегии, а с действие, че в махалите може да има ред. Без етническо напрежение. И го направи в Асеновград и в Шекер махала в Пловдив.

Той е вицепремиерът, който показа на малкия и среден бизнес, че има държава, която да застане зад него.

Той е човекът, който спаси моряците ни, забравени от бога и собствената си държава, оставени да гният в атинските затвори.

Той е човекът, който бесарабските българи благославяг. Вицепремиерът, който показа на българите зад граница, че не са сами. И затова бе удостоен с приза на българите в Украйна „Човек на 2018 година”.

Не на последно място – той е лидерът на НФСБ, които заедно със Средна Европейска класа не допуснаха влизането на втора протурска партия в Парламента”.

Той е нашият лидер – Валери Симеонов”.