ВАЖНО

Местни избори 2019 - на 27 октомври

Изображение
Местните избори за общински съветници и кмет ще бъдат проведени на 27 октомври 2019 година.

Валери Симеонов: Ние сме партията, която служи на България

„Ние не сме най-великите, най-съвършените. Но ние сме различната партия. Ние сме партията, която служи на България. Защото  България е над всичко. Това заяви Валери Симеонов - лидер на НФСБ и водач на листата.

„По време на избори и на лов се лъже най-много, знаем. Но ние не обещаваме напразни неща. Ние не лъжем. Ние заставаме пред хората с имената си и казваме истината. В нашата листа са хора – здраво стъпили на земята. Хора – доказали се. Никой от тях не е с биография на професионален политик. Но всички са хора, застанали на мястото си. Колко от останалите листи могат да се похвалят с това?” коментира още Валери Симеонов.

„Всички си приличат и ще говорят едно – срещу Истанбулската конвенция, срещу пакта „Мобилност” и срещу мигрантите? А други проблеми няма ли? До всичко това ли се свежда европейската ни политика? А свръхрегулацията? А свръхконцентрацията? Какво направихме за средния и дребния бизнес?”, припомни возачът на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)”.

„Да припомня и нашата битка от 2015 година – за състоянието и оценката на енергетиката на България /тогава бях председател на назначената временна комисия/ - за прекратяване на договорите с ТЕЦ Марица-Изток 1 и ТЕЦ-Марица-Изток 3, защото те източват България. Европейската комисия е сезирана за тези договори. И не се е произнесла в продължение на пет години. Кой от бъдещите европейски депутати ще се бори да се придвижи този въпрос? Не съм чул. Никой.

А за това трябва да се борим. За българския национален интерес”, категоричен бе Валери Симеонов.